Vloerfolies

N

Marktleider in bouwfolie

N

Just in time delivery

N

Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Alles over vloerfolie

Vloer folies zijn folies die op, in of onder de vloer worden toegepast. Hieronder een overzicht van de meest gangbare vloerfolies met daarbij de specificaties

Morgo MD 8N

Morgo MD 8N is de noppenbaan voor toepassing in de bouw. Door het grote aantal noppen en een nophoogte van 8 mm combineert deze noppenbaan elasticiteit met een hoge drukvastheid. Door deze eigenschappen is de Morgo MD 8N zeer geschikt om als werkvloer te worden toegepast of voor het storten van een betonvloer op zand.

Profol ISO-Reflex

ProFol ISO Reflex is een isolerende bubbelfolie en opgebouwd uit twee lagen bubbel folie met aan beide zijden een reflecterende laag met een emissie coëfficiënt van 0,09. Hierdoor is de folie uitstekend geschikt als extra isolatie aan de binnenzijde van daken en in wanden. Door de reflectie zorgt ProFol ISO Reflex niet alleen voor isolatie van warmte van binnenuit maar zorgt het ook voor extra koeling in de zomer.

Morgo PE-Randstroken

Morgo PE-Randstroken zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd polyethyleenschuim. De randstroken worden gebruikt om de werking van de betonnen dekvloer op te vangen. Door de gesloten cel structuur nemen de randstroken geen water op. Door het lage gewicht, hoge elasticiteit en flexibiliteit laten de Morgo PE-Randstroken zich eenvoudig verwerken.