Verpakkingsfolie

N

Marktleider in bouwfolie

N

Just in time delivery

N

Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Verpakkingsfolie inzetten

Hoewel verpakkingsfolie wellicht niet direct onder bouwfolie valt, wordt er wel degelijk veel gebruik gemaakt van verpakkingsfolie in de bouw en bij bouw projecten. Van kozijnen en dakkapellen tot complete wand elementen, tijdens het vervoer van de fabriek naar het project zijn ze allen goed beschermd door het gebruik van verpakkingsfolie.

Vaak wordt voor het verpakken gebruik gemaakt van een krimpfolie met een toevoeging van een UV blokker. De elementen worden ingepakt met krimpfolie en door verwarming van de folie krimpt deze voor een goede aansluiting. Door gebruik te maken van een UV blokker zijn uw producten verpakt in de krimpfolie voor lange tijd beschermd tegen weersinvloeden.

Het is ook mogelijk dat er inpakfolie wordt gebruik voor de verpakking. Deze folie zal na verwarming ook enigszins om het product krimpen, maar minder goed krimpen dan de krimpfolie. Ook bij inpakfolie wordt het gebruik van een UV blokker zeer aangeraden.

Inpakfolie en krimpfolie zijn in verschillende diktes, breedte- en lengtematen te verkrijgen. Wilt u de folie transparant, wit, rood of groen, qua kleur is bijna alles mogelijk. Daarnaast is er keuze in de hoeveelheid UV blokker, waardoor uw product tot wel een jaar beschermd blijft van UV invloeden.